Контактирајте со нас

На нашите посетители ние им нудиме неколку форми за контактирање. За нас е многу битно од ваша страна да слушнеме поплаки или пофалби за нашата работа и компанија. За дополнителни информации контактирајте не на овие броеви:

Tel: +389 44 351 351
Fax: +389 44 351 352


Или може да ни пишувате на адресата:
Quattro Computers

Илириа Бр. 8
1220 Тетово
Република Македонија

Нашата емаил адреса е info@quattro.com.mk или користете ја нашата контакт форма.

Титула
Име *
Презиме *
Роденден
Емаил *
Град
Адреса
Телефон -
Порака
Quattro Computers ве сигурува дека вашите лични податоци ќе бидат користени само за контакт со нашата компанија и нема да се употребуват за други намени.