Kontaktoni me ne

Ne u ofrojmë klientëvë tonë disa mënyra për të na kontaktuar dhe për të marrë informacione për shërbimet dhe produktet tona. Për ne janë shumë të rëndësishme vërejtjet dhe sugjerimet e vizituesve. Për çdo informatë plotësuese mund të na kontaktoni në këto numra të telefonit:

Tel: +389 44 351 351
Fax: +389 44 351 352


Ose mund të na shkruani në adresën:
Quattro Computers

Bulevardi Iliria Nr.8
1220 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Email adresa jonë është info@quattro.com.mk ose shfrytëzoni kontakt formën më poshtë.

Titulli
Emri *
Mbiemri *
Datëlindja
Emaili *
Qyteti
Adresa
Telefoni -
Mesazhi
Quattro Computers kujdeset për sigurinë e të dhënave tuaja personale dhe ju siguron se ato nuk do të përdoren për ndonjë rast tjetër.